PLAKGEWICHT OP ROL / KOFFER 6KG 3M PZROL

KLEEFGEWICHTEN OP ROL 5GR/3,8MM IN KOFFER 6KG (1ST)

PLAKGEWICHT OP ROL / KOFFER 6KG 3M PZROL

Artikelnummer:
2351179
Artikel GTIN:
8718953067910
Nooit meer onbalans met de beste plakgewichten
Het extra brede blauwe plakfolie aan de achterzijde kan ook met werkhandschoenen aan eenvoudig verwijderd worden. Unimotive plakgewichten zijn voorzien van een zinklaag en poedercoating om ze te beschermen tegen corrosie. Zo blijven de gewichten schoon, beschadigen ze de velg niet en blijven ze goed plakken. Het oog wil ook wat en daarom zijn de Unimotive plakgewichten er in de standaard kleuren en zwart.
Voorkom geldverspilling en rommel met plakgewicht op rol
Plakgewichten worden geleverd als strippen van 60 gram met losse gewichten van 5 en 10 gram. Vaak worden niet alle gewichten van de plakstrip gebruikt. De gewichten die niet gebruikt worden, blijven meestal ongebruikt op de balanceermachine of op de grond liggen. Uiteindelijk verdwijnen hierdoor vele kilo’s en euro’s nieuwe plakgewichten in de oud ijzer- of vuilnisbak.
Hoe meer wielen er in een bedrijf gewisseld worden, hoe groter de verspilling. Unimotive wielgewichten knip je precies op het benodigde gewicht af. Met plakgewichten op rol bespaar je kosten en heb je minder rommel. De plakgewichten zijn er op losse rollen, losse rollen met wandbeugel, in een kunststof koffer of kunststof koffer met wandbeugel.
inhoud 1200x5 gram
uitvoering in koffer
verpakt per 1 st
gewicht 6 kg