Automatisering 

Van der Peijl heeft met een eigen interne automatiseringsafdeling meer dan 20 jaar ervaring om uw automatiseringssysteem te koppelen aan de onze. Dankzij de ontwikkelingen in de automatisering zijn veel betaalbare oplossingen beschikbaar gekomen die wij u kunnen aanbieden. Standaard koppelingen als EDI of XML zijn mogelijk maar ook maatwerk, specifiek gemaakt naar uw wensen.

Wij kunnen u o.a. aanbieden: orderbevestigingen, ordering per EDI of XML, webportal of e-mail, Self-billing, automatische facturatie, elektronisch ontvangen en verwerken van de pakbon en factuur (ERP/ERP). Artikelen kunnen worden voorzien van uw eigen artikelcodes, eventueel met magazijnlocatie of barcode. In principe kunnen alle documenten (order, orderbevestiging, pakbon, factuur) elektronisch uitgewisseld worden.

Aanvullend hierop hebben wij de mogelijkheid om via een punch-out webshop catalogus (SAP OCI) een maatwerk assortiment voor u aan te bieden. Op deze wijze is het mogelijk dat uw inkooporders altijd voorzien zijn van de juiste artikel– en prijsinformatie.

Neem hiervoor contact op met uw vertegenwoordiger of bel naar een van onze vestigingen.