Opleidingen

Versterk uw kracht door kennis

Investering in kennis, is een investering in verdienen. Ongeplande stilstand van uw machine kan bijvoorbeeld voorkomen worden door de juiste montage van een lager. Wij kunnen u opleidingen aanbieden die uw processen verbeteren. Verschillende producenten bieden een vastgestelde trainingsprogramma's. Uiteraard kunnen deze trainingen op uw omgeving worden afgestemd en op uw locatie verzorgd worden. Hieronder vindt u meer infomatie over de programma's. Staat uw voorkeur er niet bij, neem dan contact op via opleidingen@techniek.nl of met dichtstbijzijnde vestiging voor informatie.

Bosch Automotive 

SKF The power of knowledge

SKF biedt gecombineerde theorie en praktijk opleidingen op onze vestigingen of bij u ter plaatse. Daarmaast biedt E-learning een uitkomst wanneer een flexibele tijdsindeling noodzakelijk is. Ook biedt SKF een breed kenniscentrum met handige tools om het juiste product te selecteren en berekeningen te maken www.nederland.skf.com.

U vindt hier het volledige opleidingen aanbod.

Festo Didactic

Wereldwijd leider in professionele industriële trainingen en verkoop van leersystemen voor proces- en fabrieksautomatisering. Festo biedt praktijkgerichte opleidingen voor de grondlegging van pneumatische, hydraulische en elektrotechnische kennis, alsmede (efficiënt) ontwerpen en beheersen van systemen. Het volledige aanbod vindt u hier.

Lincoln electric

Voor al uw problemen of wensen op lasgebied kunt u terecht bij Lincoln Electric of voor technische informatie en een deskundig advies kunt u direct terecht bij onze productspecialist Ted van der Burgt, stuur dan een mail naar ted.van.der.burgt@techniek.nl of telefonisch 06 53 937 741

Henkel - Loctite