BOSCH SDS CLEAN ADAPTER VOOR BOREN 2.608.901.480

Product afbeelding

BOSCH SDS CLEAN ADAPTER VOOR BOREN 2.608.901.480

Artikelnummer:
2571605
Artikel GTIN:
6949509241856
EXPERT SDS Clean adapter voor boren

Hoogtepunten van het product
Bouwvakkers en installateurs weten maar al te goed dat boren in beton grote hoeveelheden stof en puin oplevert. Het wordt vooral onhandig wanneer je boven het hoofd moet boren of een reeks gaten moet boren. We hebben deze EXPERT SDS Clean-adapter voor boren ontworpen om je te helpen bij het verwijderen van stof en vuil - terwijl je aan het boren bent. Zo werk je met minder onderbrekingen, houd je de lucht op de werkvloer schoner en zorg je ervoor dat opruimen na je boorwerkzaamheden geen vaste taak wordt.

Apparatuur en toepassing
We hebben deze EXPERT SDS Clean Adapter for Drilling gemaakt voor bouwvakkers en installateurs die gaten in beton moeten boren. De adapter, gemonteerd op elke SDS plus boor met een diameter van 5 tot 16 mm, leidt het stof dat anders in de lucht zou blijven hangen naar een stofzuiger. Hij verwijdert ook het vuil dat je van de vloer zou moeten verwijderen. De adapter is compatibel met stofzuigers en wordt geleverd met een handgreep van een stofzuigerslang die je eenvoudig aan je SDS-boorhamer kunt bevestigen.

Aanvullende informatie
  • Stofwolken en kleine stukjes beton die van muren en plafonds vallen horen bij het boren in beton. Ze vullen de lucht met schadelijke silicadeeltjes en maken van je werkterrein een rommelige plek. We hebben deze EXPERT SDS Clean-adapter voor boren gemaakt om je te helpen stof en betonresten te verwijderen, zodat je effectiever kunt werken in een gezondere omgeving. De adapter is een veelzijdig accessoire: Je kunt hem gebruiken met elke SDS plus boor en de meeste SDS boorhamers en stofzuigers.
  • Geavanceerd boren met stofreductie in gewapend beton en metselwerk
  • Zeer efficiënte stofafvoer met Bosch Particle Control. Stof wordt van de werkoppervlakken verplaatst naar het afzuigsysteem, wat de luchtkwaliteit en de prestaties van het accessoire verbetert.
Diameter 42491 mm
Schacht/schroefdraaddiameter 168 mm